FIRART SALT 2010

 Juny 2010: participació al FirArt Salt.

Mostra de l’obra dins la programació  “L’ART COM RES” on COMerços, REStaurants i Espais Singulars es van transformar per una setmana en galeries improvitzades.
La meva galeria particular durant el cap de setmana va ser la llenceria Dohe de Salt.

Altres activitats interessants del FirArt Salt…

“ENTAUL’ART!”. Restaurants de Salt proposen un menú inspirat en l’obra de l’artista exposant al seu establiment. Conjuntament amb els restauradors es treballarà en un menú que sigui acord amb l’estil de l’artista que exposa en aquell establiment.
“JAM ART”. El 19 de juny es portarà a terme una jam session interactiva. Música, fotografia i pintura. El procés de creació de l’artista com a espectacle. L’espectador com a observador no convidat però al mateix temps com un element més del marc. La sessió en si serà l’obra final recollida en format fotogràfic i audiovisual. La seva duració serà de quatre hores. Músics, pintors, escultors, fotògrafs, poetes, artistes multimèdia estan convidats a participar-hi.
MUT: QUAN EL SOL DÓNA PAS A LA LLUNA.” Mut és la deesa egípcia del cel. La deesa mare. Origen de tot allò creat. Mut figura entre el Sol (Amon – Ra) i la Lluna (Jonsu) com un tercer ull mostrant la perfecció còsmica. Quan el sol dóni pas a la lluna el mundà brogit donarà pas a la música i a la poesia en un indret idíl•lic de Salt on el temps es pararà per unes hores.
FirARTSalt: LA FIRA El Passeig Ciutat de Girona acollirà a més de 30 artistes. Es tracta d‘un punt de trobada amb l’autor. La possibilitat de poder explicar la seva obra al públic. I també, la possibilitat de vendre-la.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s